VIDEO: Clintoni sõnu tuleb tõsiselt võtta

Alyona Stadnik 20. märts 2014, 15:18

Kaitseminister Urmas Reinsalu sõnul tuleb USA eksvälisminister Hillary Clintoni teadet Venemaa kohta tõsiselt võtta.

USA eksvälisminister Hillary Clinton ütles eile, et Venemaa presidendil Vladimir Putinil on olemas ettekääne Balti riikidesse tungimiseks. "Seda tuleb võtta tõsiselt, sest Hillary Clinton ei ole teisejärguline maailmapoliitik, tõenäoliselt üks järgmisi Ameerika Ühendriikide presidendikandidaate. Peame selgelt suurenenud ohu olukorras panustama oma iseseisvuse kaitsevõimesse kiirema tempoga," märkis Reinsalu. Ta lisas, et ka ettevõtted peaksid olema ettevaatlikud nendes otsustes, mis puudutavad idaturgu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. March 2014, 10:19
Otsi:

Ava täpsem otsing