Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Koos Hanno Tombergiga lahkub ERRist ka Marko Kaljuveer

Indrek Kald 26. märts 2014, 08:17

Lisaks eile tagasiastumisavalduse esitanud rahvusringhäälingu juhatuse liikmele Hanno Tombergile lahkub ERRist ka sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer.

"Ma eile õhtul teavitasin juhatuse liikmeid sellest, et ma soovin meie sporditoimetuse juhatuses muudatusi teha ja vahetada välja Marko Kaljuveeri. Hanno ilmselt tundis endas teatud, ma ei teagi, kas kaasvastutust või tahet Marko Kaljuveeri kaitsa," rääkis rahvusringhäälingu juht Margus Allikmaa ERRile.

"See on üks vana ja hästi pikka ajalugu kandev teema, aga põhiline põhjus on see, et ma väga tahaksin ja sooviksin, et meie sporditoimetuse koostöö mitmete spordialaliitudega, spordiavalikkusega oleks palju tõhusam palju parem. Ma sooviksin ka seda, et need valikud, milliseid spordialasid üle kanda ja millele rõhku panna, oleks pisut avaram," selgitas Allikmaa.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. April 2014, 09:35
Otsi:

Ava täpsem otsing