Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ligi arutab Ecofinil kolleegidega Kreeka ja Portugali olukorda

01. aprill 2014, 08:22

Täna Ateenas algaval eurorühma kohtumisel antakse rahandusministritele ülevaade euroala majandusolukorrast.

Lähemalt räägitakse Kreekast ja sealse abiprogrammi neljanda ülevaatuse seisust ning Portugali programmist. Jätkub ka arutelu Euroopa stabiilsusmehhanismi juurde pankade otserekapitaliseerimise instrumendi loomisest.

Järgneval mitteametlikul ELi rahandusministrite nõukogu (Ecofin) kohtumisel arutatakse Euroopa majanduskasvu edendamist ja rahastamist. Euroopa Komisjon tutvustab vastavaldatud Euroopa majanduse pikaajalise finantseerimise  ning panganduse struktuurireformi ettepanekuid. Rahandusministrid saavad ülevaate pangandusliidu läbirääkimistest ning arutavad ELi seisukohti G20 kohtumiseks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. April 2014, 08:23
Otsi:

Ava täpsem otsing