Puhkepäev. Reis aastasse 1990

04. aprill 2014, 00:00

Everything But The Girl (EBTG) on oma dekaadidepikkuse tegutsemisaja jooksul püsinud kogu aeg värskena. Ka nende uuesti välja antud album “The Language of Life” kõlab kui uus.

Bändi kuues album “The Language of Life” nägi originaalis ilmavalgust 1990. aastal ja kordusväljalaskena mullu novembris. See kogumik on segu popist, džässist ja soulist, mis kõlab igati kaasaegselt ka tänases päevas.

Sisu poolest pakuvad kõlavad lood mõtteainet elulistel teemadel. Armastus, lootus, pettumus, leppimine, reetmine, asjadest lahti laskmine on mõned märksõnad, mis laulusõnadest läbi jooksevad.

Mõtlikke või melanhoolsemapoolseid sõnu saadab enamasti aga rütmikam ja särtsakam muusika. Ei mingit suurt hala ja nuttu. See on selline juhtus-nii-aga-lähme-nüüd-edasi stiilis muusika, mida ei forsseerita kuidagi suuremaks minoorsete helidega.

Masside teadvusesse ilmselt 1990ndate keskel looga “Missing” jõudnud bändi varasem looming tasub seega kuulamist – Tracey Thorn üllatab taas oma omapärase hääle ja Ben Watt oma põnevate käikudega loodud muusikaga.

 

Hinnang

  • Everything But The Girl “The Language of Life”

Hinnang: 8

Kuula tasuta: www.youtube.com

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. April 2014, 17:23
Otsi:

Ava täpsem otsing