Egiptuse jalgpall popim kui F1

Juhan Lang 07. aprill 2014, 10:21

Ferrari koos teiste F1 vormelitiimidega püüab tuua sarja juhti Bernie Ecclestone’i internetiajastusse.

Nimelt jääb F1 veebilehe populaarsus alla isegi Egiptuse jalgpallile ja maadlusele, kirjutab Bloomberg. Ferrari tiimi mänedžer Stefano Domenicali ütles, et tema meeskond on nende seas, kes julgustavad Ecclestone’i sõitude internetikajastust suurendama.

Sport ei suuda ühendada miljoneid mobiili- ja arvutikasutajaid, möönis Domenicali. 83aastane Ecclestone on suuremat internetikajastust vältinud juba aastaid, kaitsmaks 500 miljoni euro suurust teleülekannete õiguste tulu. Veebileht Formula1.com limiteerib ralli kõrghetked kahele minutile, jättes ühe sõidu kohta 30 sekundit. Nõnda ollakse spordi veebikülgede edetabelis Egiptuse jalgpalli kajastava filgoal.com’i ja World Wrestling Entertainmenti maadluslehe järel populaarsuselt 39. kohal.

„Uus põlvkond tahab ala näha erinevalt: nad ei taha vaadata kogu pooleteisetunnist  sõitu televisioonist,“ tõdes Domenicali.

Veebilehti analüüsinud alexa.com'i teatel vaatavad inimesed vormel 1 kodulehekülge Formula1.com  keskmiselt kolm minutit ja 38 sekundit. See näitaja on vähemalt 60%  väiksem kui National Basketball Associationi (NBA) ja Inglise meistriliiga veebikülgedel.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. April 2014, 13:12
Otsi:

Ava täpsem otsing