Rõivas: aastal 2015 soovime eelarves ülejääki

Kaisa Gabral 10. aprill 2014, 12:51

Peaminister Taavi Rõivas märkis täna valitsuse pressikonverentsil, et  2015. aasta eelarves soovitakse saavutada ülejääk.

„Soovime 2015. aastal saavutada eelarve struktuurse ülejäägi. Hetkel on kokkuleppeid 0,2% osas," märkis Rõivas.

„Eraldi teemana olen kuulnud palju selle kohta, et koalitsioonilepingule poleks justkui rahalist katet, ometi on koalitsioonilepingu kulude ja tulude tabel ilmunud erinevates väljaannetes. Kuid ikka veel käib erinevate opositsioonipoliitikute poolt avalikkuse eksitamine sellega, et justkui kuskil on varjatud katteallikas – see jutt tundub pentsik. Ma heameelega jagaks teile selle müstilise tabeli mustvalgelt siin kätte,“ märkis Rõivas pressikonverentsil ja ajakirjanikele antigi pressikonverentsil eelarve tulude ja kulude tabel.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. April 2014, 14:17
Otsi:

Ava täpsem otsing