Messimas: perede huvi kodude vastu kasvab

Kaisa Gabral 11. aprill 2014, 17:51

Kui majanduslanguse järel olid pered uue kodu ostu kavandades ettevaatlikud ja lükkasid suurte finantsotsuste tegemist edasi, siis viimase paari aasta jooksul on märgata huvi suurenemist, märkis SEB eraisikute suuna arendusjuht Triin Messimas.

"On märgata huvi suurenemist uue, perele paremini sobiva kodu soetamise vastu. Võrreldes nn buumiajaga 2005 – 2007 iseloomustab tänaseid uue kodu huvilisi aga oluliselt suurem teadlikkus," märkis Messimas.

Ta lisas, et esimesest ettejuhtuvast kinnisvarapakkumisest enam kohe kinni ei võeta ning üsna põhjalikult kaalutakse nii tegelikke vajadusi kui võrreldakse vajadustele vastavaid kortereid/ eramuid.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. April 2014, 18:21
Otsi:

Ava täpsem otsing