Fenestral nüüd Eesti omanikud

Harry Tuul 14. aprill 2014, 15:04

Pankrotistunud Soome ettevõtte Fenestra kontserni kuulunud Eesti tütarfirma AS Fenestra müüdi aprillis eestlastest investoritele.

"Meil on hästi sissetöötatud tootmine, hinnatud kvaliteediga kaubamärk ja oskustega inimesed. Jätkame Eestis nii akende tootmise, müügi kui ka teenindusega," kinnitas ettevõtte juhatuse esimehena jätkav Rein Pruuli pressiteates.

Swedbanki ehitusmaterjalide sektori juhi Mats Tootsi sõnul kadus turult seoses Soome emaettevõtte Fenestra OY pankrotiga ligi 90 miljoni euro ulatuses käivet. "Eesti akna- ja uksetootjatele tekib sellega seoses võimalus olukord enda kasuks pöörata ning oma turuosa kasvatada," sõnas ta.

ASi Fenestra Tallinna tehases töötab täna 75 inimest ning ettevõtte käive oli mullu kaheksa miljonit eurot.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. April 2014, 13:10
Otsi:

Ava täpsem otsing