Mida avastas maksuamet?

15. aprill 2014, 17:20

Äripäeva käsutuses on Narva munitsipaalfirmas Narva Bussiveod maksuameti tehtud revisjoni kontrollakt, mille avaldame täismahus.

Selles kontrollaktist ilmneb, et linnale kuuluvas ettevõttes valitses korralagedus ning erinevate kulutuste osas oli arvepidamine puudulik. Samuti selgub, et munitsipaalfirmasse palgati 1000 eurose kuupalgaga Keskerakonna Narva piirkonna juhi Andrus Tamme abikaasa Katre Tamm. Reaalset kasu aga ettevõte poliitiku abikaasa palkamisest ei saanud.

Keskerakond on olnud aastaid Narva ainuvalitseja. Munitsipaalfirmas valitsenud korralagedus võis olla Narva keskerakondlastele kasulik.

Maksuamet viis Narva Bussiveod AS-is revisjoni läbi 2012. aasta juulis. Äripäev kajastas revisjoni tulemusi koos asjaosaliste kommentaaridega artiklis "Maksuamet avastas Narva bussifirmas korralageduse".

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. April 2014, 08:23
Otsi:

Ava täpsem otsing