Eesti Post koondab Saare-Hiiu piirkonna juhi

Harry Tuul 16. aprill 2014, 18:08

Enam kui kaks aastat tagasi Eesti Posti Saare-Hiiu piirkonna juhi kohale asunud Tiit Kaasiku ametikoht koondatakse, kirjutas Saarte Hääl.

Eesti Posti postiteenuste divisjoni juht Kaido Padar ütles, et Eesti Post muudab postkontorite võrgu struktuuri vastavaks uuenenud ettevõtte vajadustele ning seetõttu tekib praeguse 13 piirkonna asemel 1. juunist viis piirkonda: Tallinna, Lõuna, Põhja, Ida ja Lääne piirkond. Saaremaa kuulub 1. juunist Lääne piirkonna alla.

Padar märkis, et Eesti Posti praegune struktuur töötati välja viis aastat tagasi ning see ei toeta enam vahepeal oluliselt kasvanud ja arenenud ettevõtte vajadusi. Kasvava e-kaubanduse taustal on kõvasti muutunud ka klientide tarbimisharjumused ja soovid klienditeenindusele.

Tiit Kaasikul on võimalus kandideerida loodava Lääne piirkonna juhi kohale, kuid ta ei soovinud öelda, kas ta seda teeb. Loe lisa Saarte Häälest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. April 2014, 18:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing