Mida oodata täna Microsoftilt?

Fredy-Edwin Esse, California 24. aprill 2014, 20:10

Microsoft tuleb täna välja enda kolmanda kvartali majandustulemustega pärast börsipäeva lõppu. MarketWatch on teinud kokkuvõtte, mida maailma suurimalt tarkvarafirmalt oodata.

Kasum: Wall Streeti analüütikud ootavad Microsoftilt ilma ühekordsete kuludeta kasumiks 63 senti aktsia kohta, mida on kaks senti vähem võrreldes eelmise aasta tulemusega.

Käive: Microsoft näitab ootuste kohaselt 20,39 miljardi dollari suurust käivet, mis jääks alla mullusele 20,5 miljardi dollarilisele tulemusele.

Aktsia: Aastaid külg ees loksunud Microsoft on tegemas viimaste aastate parimat esitlust. Aastaga on aktsia 39% plussis, tõustes 40 dollarini ja olles 4% kaugusel 1. aprillil saavutatud mitme aasta tipust.

Võtmetegurid: Microsoft on paigutanud mobiili ja pilvetehnoloogia olulisele kohale oma strateegias ning täpsema info saamine selle kohta on kindlasti investorite ja analüütikute tähelepanu all. "Me usume, et Microsoft nautis jätkuvat tugevust pilvetehnoloogias, mis on ka hea märk üldisemale IKT-sektori kulutustele," kommenteeris Daniel Ives firmast FBR & Co. "Samal ajal me ootame jätkuvat vastutuult nende peamisel tegevusalal ehk Windowsiga, võttes arvesse selgeid probleeme PC turul."

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. April 2014, 20:10
Otsi:

Ava täpsem otsing