Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Merkel: Putin ei aita Ukraina kriisi lahendada

Alyona Stadnik 09. mai 2014, 09:59

Venemaa president Vladimir Putin pole teinud piisavalt selleks, et pingeid Ukrainas vähendada, ütles Saksamaa kantsel Angela Merkel.

Venemaa rikub rahvusvahelisi õigusi ega aita kaasa pingete lahendamisele Ukrainas, süüdistab Merkel. "Kahjuks teeb Putin otsuseid, mis toovad kaasa asjaolu, et Venemaa rikub rahvusvahelisi õigusi. Ta teeb liiga vähe selleks, et aidata lahendada ohtlikku olukorda Ukrainas," lausus Merkel, vahendab liga.net Saksamaa ajalehte Rheinische Post.

Merkeli hinnangul on tundlikes poliitilistes olukordades tähtis säilitada valmisolek ja võime läbi rääkida. Mis puudutab Euroopa Liidu uusi sanktsioone Venemaa vastu, siis Merkel kinnitas, et riigid on valmis neid kehtestama, isegi kui nad tegelikult seda teha ei tahaks.

Merkel rõhutas, et kõige tähtsam on siiski olukorra stabiliseerumine Ukrainas.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. May 2014, 07:18
Otsi:

Ava täpsem otsing