Kas Hiina valmistub Vietnamiga sõjaks?

Romet Kreek 20. mai 2014, 10:17

Epoch Timesi andmetel koondas Hiina 16. ja 17. mail sõjaväge, tanke, veokeid, suurtükiväge ja soomukeid Vietnami piiri suunal, ja seda kinnitavad ka sealkandis elavate inimeste tehtud pildid, vahendab ZeroHedge.

Hiina kodanikud on postitanud pilte Hiina sõjaväe suurest liikumisest täies lahinguvarustuses Chongzhuo raudteejaama. Ühe allika andmetel viis rong sõdurid Chongzuo jaamast piirilähedasse Pingxiang Citysse. Hiina on sulgenud Huu Nghi piiriületuspunkti Vietnamisse.

Pildid ilmusid internetti hiljuti. Internetiallikas, kes kasutab tunnusnime Zhiyuan0703, ütles, et õhus on Hiina ja Vietnami vaheline konflikt. Siit näeb pilte Hiina vägede liikumisest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. May 2014, 10:39
Otsi:

Ava täpsem otsing