Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eelistus ärgu varjutagu tõest infot

23. mai 2014, 00:00

Ajakirjanikul ja ajakirjandusväljaandel võivad mõistagi olla poliitilised eelistused, kuid tõene info ei tohi selle alla ära kaduda.

Spetsialiseerunud meedial on sõltuvalt oma teemast enamasti poliitiline vaatenurk küljes ning mina selles (ega selle väljatoomises) probleemi ei näe, kuni mul on võimalik ise valida, milliseid meediaväljaandeid loen. Näiteks Kesknädalat ma ei loe.

Äripäev kui majandusteemadele keskendunud ajaleht peabki toetama oma juhtkirjas meie ainsat parempoolset erakonda Isamaa ja Res Publica Liitu, sest IRL on vähemasti üritanud astuda samme Eesti majanduskeskkonna ja riigivalitsemispraktika parandamiseks. Reformierakond on kahjuks oma nimes sisalduvast ideest ja ettevõtjatest ikka kõvasti kaugenenud.

Probleem oleks teisel juhul. Ettevõtjana näeksin ma probleemi siis, kui Äripäev hakkaks sotsiaaldemokraatide või keskerakondlaste ideid toetama, sest vasakpoolsed paraku ei saa aru, kuidas ühiskond toimib ja mille arvel seda toimimas hoitakse.

Ka minu valimiseelistus praegustel Euroopa Parlamendi valimistel on IRL.

Julgen ühtlasi anda oma soovituse, keda võiks Eesti ette­võtluskeskkonna huvides euro­parlamenti mitte valida. Palun ärge valige sinna Kaja Kallast, sest teda oleks vaja siin, Eestis, Reformierakonna reformimiseks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. May 2014, 18:47
Otsi:

Ava täpsem otsing