Finnair hoiatab väiksema käibe eest

Anu Jõgi 02. juuni 2014, 15:04

Lennufirma Finnair teatas, et ennustab käibe kahanemist tänavusel aastal, kirjutas Helsingin Sanomat.

Ettevõtte teatel nõrgendab Soome, Euroopa ja Aasia ebakindel majandusväljavaade tarbijate nõudlust nende peamistel turgudel. Finnairi teatel kasvab sel aastal lennuliikluse maht mõõdukas tempos, aga ettevõte ei saa sellest kasu.

Finnairi käive tuleb sel aastal varasemast väiksem, lisaks toob lisakulu kütuse tõenäoliselt kõrgel püsiv hind. Kuna ettevõtte tulemust mõjutab oluliselt praeguse säästukava käik, siis vaatab lennufirma oma prognoosi uuesti üle, kui säästukava üle on läbirääkimised peetud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2014, 15:12
Otsi:

Ava täpsem otsing