Liive ja Rõivas peavad duelli

1321-aripaev 11. juuni 2014, 12:05

Pühapäeval neljandat korda toimuval Narva energiajooksul on ligikaudu 3500 osaleja seas nii peaminister Taavi Rõivas kui Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive, kelle vahel on poolmaratoni rajal oodata tasavägist duelli, kirjutas Põhjarannik.

Kui peaminister Taavi Rõivas mai alguses Ida-Virumaad külastas, veenis Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive teda kindlasti 15. juunil osalema Narva energiajooksu poolmaratonil. "Olen praegu heas vormis ning loodan tulla ja distantsi läbida," kostis selle peale Rõivas.

Nii Liive kui ka Rõivas on teada ja tuntud tugevad rahvasportlased.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    21. June 2014, 09:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing