Keskkonnaamet avas FOKA registri

Ave Lepik 26. juuni 2014, 17:03

Keskkonnaamet teatas, et avas fluoritud kasvuhoonegaase ning osoonikihti kahandavaid aineid sisaldavate seadmete ja käitlemistoimingute registri FOKA. Lisaks seadmete registreerimisele saab nüüd e-andmekogusse sisestada ka seadmetele tehtud hooldustoimingud.

FOKA registrisse kantakse 3 kg või enam fluoritud kasvuhoonegaase ja osoonikihti kahandavaid aineid sisaldavad paiksed jahutus- ja kliimaseadmed, soojuspumbad, tuletõrjesüsteemid, pingejaotlad ja lahusteid sisaldavad seadmed ning nende hooldustoimingud. Kodumajapidamises kasutatavaid seadmeid (kliimaseadmed, külmikud jm) üldjuhul registreerima ei pea, sest tavaliselt on nende külmaainesisaldus väike.

FOKA registri leiab leskkonnaameti e-teenuste portaalist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. June 2014, 17:03
Otsi:

Ava täpsem otsing