Suurbritannias kasvab isu uute autode järele

Birjo Must 04. juuli 2014, 14:14

Paranevad majandustingimused tõstsid Suurbritannias uute sõidukite registreerimise üheksa aasta rekordtasemeni. Esimesel poolaastal kasvas uute autode arv 11% võrreldes mullu sama ajaga.

Tänavu esimese kuue kuuga registreeriti Suurbritannias 1,29 miljonit uut autot. Juunis registreeriti 6,2% rohkem uusi sõidukeid kui aasta eest ja aasta lõpuks peaks uute sõidukite arv küündima 2,4 miljonini, vahendab MarketWatch.

Nõudlus uute autode järele kerkis tänavu märtsis kümne aasta tipptasemele, kuid pärast seda on hakanud kasv aeglustuma. Sellegipoolest arvatakse, et aastane kasv jääb esialgsete optimistlike prognooside lähedale.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2014, 14:15
Otsi:

Ava täpsem otsing