Vaata Maailma korraldab lastele IT-laagri

04. juuli 2014, 12:49

Vaata Maailma sihtasutus korraldab augustis Käärikul IT-alase NutiLaagri 9-14aastastele lastele, kellele õpetatakse robootikat ning tutvustatakse programmeerimist.

Sihtasutuse juhataja Kristi Kivilo sõnul tutvustatakse laagris erinevaid info- ja kommunikatsioonitehnoloogia võimalusi, vahendas Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit pressiteates. Osalejad saavad asjatundjate juhendamisel õppida robootikat ning tutvuda programmeerimise valdkonnaga. Rõhku pannakse lisaks suhtlemis- ja eneseväljendusoskuste arendamisele ka sportimisele ja lustimisele.

Microsofti Balti regiooni juhi Rain Laane sõnul annab laager noortele suurepärase võimaluse piiluda IT-maailma telgitagustesse, proovida põnevaid seadmeid või õppida näiteks ise äppi tegema.

Projekt on osa Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) IKT valdkonna ja e-oskuste olulisuse populariseerimise projektist “Kõik on IT” ning tegevuste elluviimist toetab IKTP programmi kaudu Euroopa Regionaalarengu Fond. NutiLaagri läbiviimist korraldab Vaata Maailma SA koostöös MTÜ Robootikaga, suursponsor on Microsoft.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2014, 12:49
Otsi:

Ava täpsem otsing