Arco Vara sai börsilt hoiatuse

Juhan Lang 10. juuli 2014, 09:30

Nasdaq OMX Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjon määras Arco Varale hoiatuse aktsionäride nõuetele mittevastava teavitamise eest.

Nimelt loetakse teave nõuetekohaselt avalikustatuks, kui see on avalikustatud börsiteatena börsi infosüsteemi kaudu.

14. mail ilmus Postimehe paberväljaandes Arco Vara ASi aktsionäride korralise üldkoosoleku kokkukutsumise teade ja päevakord, aga Tallinna börsi teatel avalikustas Arco Vara aktsionäride korralise üldkoosoleku kokkukutsumise teate ja päevakorra börsiteatena 14. mail kell 10:43, ehk oluliselt hiljem, kui Postimees oli lugejateni jõudnud.

Börsi reglemendi järgi ei või emitent avaldada reglemendi alusel avaldamisele kuuluvat teavet, sealhulgas siseteavet, mis tahes viisil muude kanalite kaudu, s.h teadetes, kommentaarides, intervjuudes või muul viisil enne sellise teabe avalikustamist börsi infosüsteemi kaudu, välja arvatud juhul, kui see on seadusega ette nähtud, teatas Nasdaq OMX Tallinna börs eile õhtul ametlikus teadaandes.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. July 2014, 13:50
Otsi:

Ava täpsem otsing