Marika Priske alustas tööd sotsiaalministeeriumis

1321-aripaev 14. juuli 2014, 14:23

Täna alustas tööd sotsiaalministeeriumi kantslerina Marika Priske, kes oli seni 14 aastat majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kantsler.

Valitsus nimetas Priske sotsiaalministeeriumi kantsleriks 5. juunil. Kantsler juhib sotsiaalministeeriumi struktuuriüksuste tööd, valitsemisalas olevate riigiasutuste tegevust ja korraldab ministeeriumi asjaajamist. Tema ametiaeg kestab viis aastat.

Sotsiaalministeeriumi senise kantsleri Marelle Erlenheimi ametiaeg lõppes 31. märtsil. Vahepeal täitis kantsleri ülesandeid ministeeriumi õigusosakonna juhataja Helen Tralla, teatas sotsiaalministeerium.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. July 2014, 14:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing