Tallinna üüripakkumiste hind on kerkinud aastaga 6%

1321-aripaev 18. juuli 2014, 13:02

Tallinna üüripakkumiste keskmine hind on kerkinud aastaga 6% ehk tasemele 8,6 eurot ruutmeetri eest.

Juuli on traditsiooniliselt aeg, mil üüriturg saab uut eluaset otsivate tudengite najal iga-aastase hoo sisse. Enamasti toob üürituru kõrghooaeg kaasa üüripakkumiste arvu vähenemise ja üürihinna mõningase kerkimise, kommenteeris Tallinna üüriturgu portaali kv.ee juhataja Tarvo Teslon.

„Täna on meil pisut üle 1900 üüripakkumise. See on natuke rohkem kui aasta tagasi. Tallinna üüripakkumiste keskmine hind on kerkinud aastaga 6% ehk tasemele 8,6 eurot ruutmeetri eest,“ kommenteeris Teslon.

Tallinna korterite ostu-müügihinnad olid juunis koguni 18% kõrgemal kui aasta varem. Seeläbi võime tänavu sügise hakul oodata pisut suuremat üürinõudluse lainet kui mullu, lisas Teslon.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. July 2014, 13:02
Otsi:

Ava täpsem otsing