Sillamäe terminal otsib töötajaid

18. juuli 2014, 12:24

Sillamäe sadama konteinerterminal, mille avamistähtaeg on mitu korda lükkunud, otsib töötajaid, et teha oktoobris algust kaubavedude regulaarliiniga vähemalt korra nädalas.

Sillamäe sadama uus konteiner- ja üldkaubaterminal, mis pidi esialgu valmima eelmise aasta lõpus, siis märtsis või juulis, hakkab reaalselt tegutsema oktoobris, kui Silmet Gruppi kuuluv stividorettevõte AS Silsteve teeb seal algust kaubavedude regulaarliiniga, kirjutas Põhjarannik.

“Praegu käivad veel platside betoneerimistööd,” ütles ASi Silsteve juhatuse liige Jaanus Paas, kelle sõnul on kraanad juba püsti ja kailiin valmis. Kailiini pikkus on 840 meetrit ja kui uus terminal käiku läheb, on nende ettevõtte käsutuses kailiine kuus. Terminali 40 hektari suurusest kogupinnast tuleb nende kasutusse kolmandik.

Ettevõte tegeleb puiste-, üld- ja projektivedudega ning praegu on palgal 70 töötajat. Alates sügisest kasvab töötajaskond 10-20 inimese võrra. Neid töötajaid juba otsitakse, lisas Põhjarannik.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. July 2014, 14:02
Otsi:

Ava täpsem otsing