Olümpia hotellil uus juht

22. juuli 2014, 17:21

Eelmise nädala esmaspäeval asus Tallinna Radisson Blu Hotel Olümpia tegevdirektorina tööle Eirik Bergvoll. Hotelli senine juht Meinrad Schibler lahkus ettevõttest uuele ametikohale suundumise tõttu, teatas ettevõte.

Bergvoll, kes on päritolult norralane, alustas tööd Rezidori hotelligrupis 1984. aastal ja on eri riikides töötanud kakskümmend aastat. Bergvoll on tegevjuhina töötanud mitmes Rezidori kontserni hotellis.

2005. aastal asus ta Vilniuse Radisson SAS Astorija Hoteli tegevdirektori ametikohale. Alates 2008. aastast töötas ta Masqati Radisson Blu Hoteli tegevdirektorina. Ja enne samale ametikohale suundumist Radisson Blu Hotel Olümpias töötas ta aastatel 2009–2014 Johannesburgis asuva Sandtoni Radisson Blu Hoteli tegevdirektorina.

Eirik on õppinud Kuveidi Ameerika koolis ning tal on hotellikorralduse erialal ja ärijuhtimises bakalaureusekraad Ühendkuningriigi Surrey ülikoolist.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. July 2014, 12:15
Otsi:

Ava täpsem otsing