Neljapäev 27. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tallinna Vee teatel toetavad eksperdid nende seisukohti

Rainer Saad 24. juuli 2014, 11:37

Eelmise kuu lõpus laekusid ekspertide arvamused Tallinna Vee ja konkurentsiameti vahelise vaidluse kohta, milles eksperdid toetavad veefirmat, teatas ettevõte börsile.

Tänavu 30. juunil laekusid Tallinna halduskohtule kahe sõltumatu eksperdi arvamus Tallinna Vee ja konkurentsiameti tariifivaidluse asjus. Ühe eksperdi valis välja konkurentsiamet, teise Tallinna Vesi. Kumbki ekspert edastas kohtule oma arvamuse.

Mõlemas arvamuses väljendatakse seisukohta, et Tallinna Vee teenuslepingu tariifimetoodika on rahvusvaheliselt tunnustatud ja kooskõlas erastamise ajal kehtinud ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniseaduse redaktsiooniga, teatas Tallinna Vesi.

Ettevõtte teatel toetavad ekspertarvamused toetavad Tallinna Vee argumente, mida on ka varem kasutatud ettevõtte vaidluses konkurentsiametiga, kes keeldus kooskõlastamast veefirma veeteenuse hindu. Samuti lükatakse ümber konkurentsiameti seisukoht, et teenuslepingus nimetatud tariifimehhanism on seadusevastane, ja nende varasem nõue, et Tallinna Vesi langetaks kehtivaid tariife.

Tariifivaidlus puudutab Tallinna Vee soovi tõsta vee hinda, kuid konkurentsiamet on sellele vastu olnud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. July 2014, 11:37
Otsi:

Ava täpsem otsing