Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Amet: põhimure pole enam töötus, vaid palk

25. juuli 2014, 13:32

Eesti kõige suurem probleem pole enam tööpuudus, vaid pigem see, kuidas tööl käiv inimene oma palgaga hakkama saab, ütles statistikaameti peaanalüütik Siim Krusell.

„Ma arvan, et see on üks lähiaastate, viie või kümne aasta suuremaid väljakutseid Eestile,“ ütles Krusell täna "Vikerhommiku" saates statistikaameti värsket aastaraamatut tutvustades, vahendas ERR uudisteportaal.

„Eesti inimeste toimetulek on pisut paranenud, aga üle lahe Soome juurde on meil veel üsna pikk maa käia,“ lisas Krusell. Eestis ületab väljaränne selgelt sisserännet, kuid Krusell tõi välja, et neid numbreid tasuks vaadata tähelepanelikumalt. „Üks positiivne aspekt, millele ei ole väga palju rõhutud, on see, et üle poole neist, kes rändavad sisse, on tegelikult Eesti kodakondsusega. See tähistab tagasirännet ning vähendab väljarände drastilisust," ütles ta.

Loe lisa ERR uudisteportaalist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. July 2014, 08:35
Otsi:

Ava täpsem otsing