Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Karmid piirangud saadavad erru

Pille Ivask 31. juuli 2014, 15:26

Kütuseärimees Heiti Hääl rääkis, et Venemaa-vastaste sanktsioonide karmistudes plaanib ta erru minna.

Praegu ei ole Venemaa-vastased sanktsioonid Hääle sõnul tema tegevust kuidagi mõjutanud. „Ida-Ukrainas toimuv teeb meile kõigile muret, kuid praegu üritame elada oma igapäevaelu nii, nagu ta on, ning vajadusel muutustega kohaneda,“ rääkis Hääl.

Küsimuse peale, kas ta on kaalunud ka alternatiive, kui sanktsioonid peaksid veelgi karmistuma ning olukord kütuseäris drastiliselt muutub, vastas Hääl, et siis tuleb erru minna. „Kui sanktsioonid ei lase enam kütuseäri ajada, lähen pensionile,“ ütles Hääl.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. August 2014, 10:30
Otsi:

Ava täpsem otsing