Tule koos Äripäevaga arvamusfestivalile!

Vilja Kiisler 01. august 2014, 08:41

Äripäev astub 15.-16. augustil Paides toimuval arvamusfestivalil üles oma teemablokiga, mis kannab pealkirja "Sinu finantstulevik - kelle asi see on?".

Pankade esindajad ja pensionisüsteemi loojad eeldavad enamasti, et inimene ei saa ise oma finantstuleviku kujundamisega hakkama ning vajab pankade abi, muidu pole muud kui vanaduses hambad varna panna.

Äripäev seab sellele seisukohale vastu ettevõtja ja investori vaatepunkti, mille kohaselt vastutab igaüks oma finantstuleviku eest ise. Ent mida see tähendab? Kuidas see käib? Tule koos Äripäevaga arvamusfestivalile, siis saad teada.

Äripäevaga koos arutlevad arvamusfestivalil Jüri Mõis, Andres Viisemann, Kristjan Hänni, Rene Ilves, Jaak Roosaare.

Äripäeva korraldatav arutelu leiab aset ettevõtluslaval laupäeval 17.-18.30.

Arvamusfestival toimub tänavu Paides teist korda. Festivali peakorraldaja on Kristi Liiva. Tänavu saab kahe päeva jooksul osaleda 160 arutelus. Lavadele astub peaaegu 400 osalejat. Programmi jagub rohkem kui 30 alale.

Arvamusfestival 2014 toimub 15. ja 16. augustil Paide Vallimäel ja on kõigile tasuta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2014, 16:18
Otsi:

Ava täpsem otsing