Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ettevõtjad: avalik konkurss ei peaks olema kohustuslik

Mari Mets 15. august 2014, 16:08

Avalik konkurss olukorras, kus ettevõtte juhti ei taheta tegelikult muuta, on ettevõttele kahjulik ning ei peaks olema kohustuslik, ütles arvamusfestivalil Tõnis Arro, Fontese asutaja ning veel hiljutine Arengufondi juht.

„Kui riigiettevõtte nõukogu esimees ütleb, et oma eraettevõttes ta mingis olukorras konkurssi ei teeks, aga siin peab, sest koalitsioonilepingus on see kirjas, tähendab see ettevõttele mitmeks kuuks ebaefektiivsuse perioodi,“ sõnas Arro.

Viljar Arakas, Eften Capitali juht pakkus välja, et kui ettevõtte nõukogu on seisukohal, et olemasolev juhtkond võiks jätkata ning selle ka ära põhjendab – näiteks pooleliolevate projektidega -, siis võiks mitte raisata aega konkursile. Samas tuleks teistpidi ära põhjendada ka avaliku konkursi korraldamine, mitte seda lihtsalt vaikimisi alati teha.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2014, 09:57
Otsi:

Ava täpsem otsing