Mõis: mina istun praegu rahas

Birjo Must, Kristi Malmberg 16. august 2014, 19:37

Mina istun küll rahas ja ei kipu praegusel ajal kuhugi investeerima, tunnistas ettevõtja Jüri Mõis täna arvamusfestivalil Äripäeva korraldatud paneeldiskussioonil "Minu finantstulevik - kelle asi see on?"

Mõisa sõnul mõjutas teda 2008. aastal alanud majanduskriis nii palju, et praegu tegutseb ta palju konservatiivsemalt. "Mul ei ole enam uljust," sõnas ta.

Mõis lisas, et hetkel mõjutab kõiki ka Venemaa ja Ukraina probleem, mis teeb omakorda ettevaatlikuks. Kriisi tulemuse osas nõustub ta Juhan Partsiga, kes ütles eile ühel arvamusfestivali diskusioonil, et saame näha Venemaa lagunemist ja Ukraina uuesti üles ehitamist.

Ebakindlust tekitab praeguses olukorras ettevõtja sõnul ka see, et ajaloo jooksul on ta näinud liiga palju raha vahetusi ja see on jätnud jälje. "Vähemalt on aga kümnene rahatäht olnud alati punane," naljatles ta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2014, 16:00
Otsi:

Ava täpsem otsing