Aktsionär: positiivne, et Kaubamaja kingitusi ei jaga

Juhan Lang 26. august 2014, 11:30

Kaubamaja väikeaktsionäri ja Skanska ASi juhatuse esimehe Andres Aaviku sõnul on positiivne, et Tallinna Kaubamaja tütarettevõtted nõuavad lisaks 3,27 miljoni euro suuruse müügimaksu tagastamisele kohtu kaudu tagasi ka 550 000 eurot reklaamimaksu.

„Kaubamaja väikeaktsionäridele on see üldiselt positiivne signaal, et tuumikaktsionärid ja juhtkond kingitusi ei jaga,“ rääkis läbi osaühingu Verdale börsifirmas veidi enam kui 82 450 euro väärtuses osalust omav aktsionär.

Aaviku sõnul ootab ta aktsionärina, et ettevõtte juhid seisaks ettevõtte ja selle aktsionäride huvide eest. „Juhul kui juhtkonna tehtud analüüs näitab, et vaidlus võib tuua positiivse tulemuse, siis tuleb see tee lõpuni käia,“ leidis ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. August 2014, 16:31
Otsi:

Ava täpsem otsing