Ryanair hakkab lennukites pakkuma äriklassi teenuseid

Mait Kraun 27. august 2014, 21:04

Ryanair ütles, et avab oma lennukites ka äriklassi. Odavlennufirma proovib oma mainet parandada ning rahuldada reisijate tõusvaid nõudmisi, vahendab The Guardian.

Lennufirma teatas, et nende „business plus“ annab reisijatele võimaluse osta mitut piletit, mis igaüks rahuldaks reisijate erinevaid soove. Äriklassi piletid võimaldavad suuremat pagasit ja eelisjärjekorras pardale minekut. Samuti saavad lennukites olema ka istmed, mis võimaldavad jalgadele rohkem ruumi.

Kliendid esitasid aasta esimeses pooles lennufirmale kaebusi, sest madala hinna eest pakuti kohutavat teenindust. Ryanairi sõnul „olid nad rooli taha magama jäänud“ ning lubasid oma teenuseid parandada. „Samal ajal kui Ryanair klientide pahameelest välja ei teinud, avas äriklassi konkurent easyJet,“ ütles Ryanairi tegevjuht Michael O’Leary.

O’Leary on viimasel ajal hoidnud madalamat profiili ning samal ajal on Ryanair oma teenust kõvasti parendamas – lisatud on eraldatud istekohad, käsipagasi reegleid on leevendatud ning lennu broneerimine pole enam nii range.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. August 2014, 21:10
Otsi:

Ava täpsem otsing