Paus Malaisia lennufirma aktsiaga kauplemises

Rainer Saad 28. august 2014, 14:42

Malaysia Airlines aktsiaga peatatakse homme kauplemine, kuna lennufirma tutvustab uut ümberstruktureerimise kava.

Allikate sõnul on kauplemine aktsiaga peatatud terveks kauplemispäevaks ning ümberkorraldamise kava tutvustab lennufirma koos riikliku investeerimisfondiga Khazanah Nasional. Uue kava järgi võib umbes veerand lennufirma 20 000 töötajast kaotada töö ning praegune juhatus asendatakse uuega, kirjutas Reuters.

Täna teatas Malaisia lennufirma, et sai teises kvartalis 307 miljonit ringgitit ehk 74 miljonit eurot kahjumit. Aasta tagasi samal ajal ulatus kahjum 176 miljoni ringgitini. Käive langes 3,78 miljardilt ringgitilt 3,59 miljardi ringgitini (860 miljoni euroni).

Sel aastal on lennufirmat tabanud kaks tragöödiat. Märtsis kadus ootamatult lend MH370 ning juulis lasti Ukraina kohal alla lend MH17.

Aasta algusest on lennufirma aktsia kukkunud 20%.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. August 2014, 15:00
Otsi:

Ava täpsem otsing