Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

FOTOD: Töölisrestoran Dvigatel

Andras Kralla 01. september 2014, 14:03

Täna avas Ülemiste City linnakus uksed Eesti suurim söögikoht Restoran Dvigatel. Uue lõunatoidurestorani operaatoriks on rahvusvaheline Sodexo kontsern. Lettidel on traditsioonilised Eesti köögi supid ja praed. Vahemere köögis valmivad külaliste silme all grillitud lihatooted, mereannid, pastad ning pitsad. Nõud peab ise ära viima.

Uue lõunatoidurestorani operaator on rahvusvaheline Sodexo kontsern. Lettidel on traditsioonilised Eesti köögi supid ja praed. Vahemere köögis valmivad külaliste silme all grillitud lihatooted, mereannid, pastad ning pitsad. Nõud peab ise ära viima.

 

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. September 2014, 11:29
Otsi:

Ava täpsem otsing