Lavrov: me ei sekku konflikti

01. september 2014, 13:09

Venemaa välisminister Sergei Lavrov välistas Moskva sõjalise sekkumise Ukraina konflikti, teatas RIA Novosti.

"Sõjalist sekkumist ei tule, me seisame eranditult selle kriisi, selle tragöödia rahumeelse lahendamise eest," kinnitas Lavrov täna Moskva rahvusvaheliste suhete ülikooli avaaktusel tudengitele esinedes. Oma kõnes ei jätnud Lavrov ka teravalt kritiseerimast NATOt, kes koondab jõude Venemaa piiri äärde.

Ka nimetas Lavrov tupikuks Euroopa Liidu sanktsioone Venemaa vastu. "Ma üldse ei tahaks olla vaikselt sunnitud ära lõikama Euroopa teed oma partnerite juurde, sest nagu juba varem öeldud, leiame me uue tee Aasia ja Vaikse ookeani kaudu."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. September 2014, 11:55
Otsi:

Ava täpsem otsing