Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tööinspektsioon muudab struktuuri

03. september 2014, 10:28

Tulevast esmaspäevast muudab tööinspektsioon senist struktuuri, mille käigus koondatakse kolm regionaalset juhti.

Struktuurimuutust põhjendab inspektsioon üleminekuga maatriksjuhtimiselt funktsionaalsele juhtimisele. Regionaalsel põhimõttel tegutsenud inspektsioonidelt üleminek funktsioonipõhisele struktuurile loob tööinspektoritele, ametnikele ja teistele töötajatele võimaluse mobiilselt täita tööülesandeid kogu Eestis, mis suurendab tööinspektsiooni võimekust suunata lühiajaliselt ressursse ümber tegevusaladele ja maakondadesse, kus tööõnnetuste arv on oluliselt kasvanud, selgitas inspektsioon pressiteates.

Kõik regionaalsed kontorid ning tööinspektorite ametikohad jäävad alles, koondatakse kolm regionaalset juhti. Kodanike teenindamine ning töökeskkonna ja töösuhete nõuete täitmise järelevalve on tagatud ka edaspidi, lisas inspektsioon.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. September 2014, 10:28
Otsi:

Ava täpsem otsing