Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Icahn müüs Family Dollari osaluse

Juhan Lang 04. september 2014, 13:38

Aktivistinvestor Carl Icahn müüs kogu osaluse  USA odavmüügiketi Family Dollar Stores, teenides tehingu pealt ligi 200 miljonit dollarit.

Miljardärist investorist sai ettevõtte suurim osanik juunis, mil ta omandas 9,4% raskustes jaemüüja aktsiatest ja survestas ettevõtet end müüma. Juuli lõpuks oli Icahn oma positsiooni vähendanud 3,61% peale.

Reutersi teatel pole teada, millal täpselt investor oma järelejäänud osaluse rahaks tegi, ent see võib tähendada, et ta ei olnud valmis kahe kosilase pakkumiste tõttu oluliselt ülespoole kruvitud tehinguhinnaks.

Nimelt nõustus Dollar Tree juulis Family Dollari eest välja käima 8,5 miljardit dollarit. Sellest ajast on väiksema rivaali suhtes huvi üles näidanud ka Dollar General, mis pani lauale 9,1 miljardi dollari suuruse pakkumise.

Icahn survestas varem Family Dollarit end müüma Dollar Generalile ja oli avalikult kriitiline ettevõtte tegevjuhi Howard Levine’i suhtes.

Family Dollar kauples eile 80,22 dollari eest aktsia kohta. Dollar General on pakkunud ettevõttele 80 dollari aktsia kohta samal ajal kui Dollar Treel on kokkulepe Family Dollari ostuks 74,50 dollari eest aktsia kohta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. September 2014, 08:43
Otsi:

Ava täpsem otsing