Kolmapäev 1. märts 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Microsoft loobub Nokia brändist

Rainer Saad 12. september 2014, 13:10

Microsoft loobub Nokia nimest ega kasuta seda enam enda mobiilseadmetel, kirjutas tehnoloogiasait GeeksOnGadgets, viidates Microsoftist pärit dokumendile.

Microsoft loobub ka sõna „Phone” kasutamisest „Windows Phone” brändis, kuna ettevõte plaanib jätkata ainult Windowsi logoga. Tõenäoliselt on Lumia 830 ja Lumia 730 viimased Nokia logo kandvad telefonid.

Nokia endine juht ja praegune Microsofti seadmete üksuse juht Stephen Elop ütles aprillis, et tulevikus Lumia seadmed enam Nokia nime ei kanna. „Nokia brändi ei kasutata enam tulevikus nutitelefonidel,” ütles ta.

Aprillis viis Microsoft lõpule tehingu, millega osteti 7,2 miljardi dollariga Nokialt telefonide üksus. Pärast ostu nimetas Microsoft selle ümber Microsoft Mobile'iks. Üksuse peakorter asub Soomes Espoos ning lisaks nutitelefonidele toodetakse seal ka tahvelarvuteid ja mobiiltelefone.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. September 2014, 13:10
Otsi:

Ava täpsem otsing