Leedo vaidlustas MKMi hanke

01. oktoober 2014, 13:17
Vjatšeslav Leedo ettevõte Saaremaa Laevakompanii otsustas vaidlustada majandusministeeriumi hanke esialgse tulemuse.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141001/NEWS/141009971/AR/0/AR-141009971.jpg

Vjatšeslav Leedo ettevõte Saaremaa Laevakompanii otsustas vaidlustada majandusministeeriumi riigihanke otsuse, millega ettevõte ei kvalifitseerunud saarte ja mandri vahel parvlaevaliinide opereerimiseks.

Saaremaa Laevakompanii juhatuse esimehe Tõnis Rihvki sõnul otsustati hanke tulemus vaidlustada, sest ettevõtte teatel olid põhilised mittekvalifitseerimise põhjused juriidilist ja administratiivset laadi, mitte seotud MKMi poolt seatud hanketingimuste sisulise mittetäitmisega.

„Me ei pea õigeks seada ohtu parvlaevateenuse jätkumist või võimalikku kvaliteedilangust, mis võiks olla tingitud bürokraatlikest takistustest,“ sõnas Rihvk pressiteates. Ta lisas, et ettevõte usub omapoolse pakkumise realistlikkusse ja vastavusse varem esitatud nõudmistega, kuid see kuulutati mittekõlblikuks suuresti bürokraatlike, mitte sisuliste argumentide tõttu.

„Oleme 20 aastat pingutanud selleks, et parandada mandri ja saartevahelist parvlaevateenust ja kindlasti oleme huvitatud ka edaspidi selle arengusse panustama,“ selgitas Rihvk.

Vaatamata eelmise hanketulemuse vaidlustamisele esitab Leedo ettevõte täna ka uue pakkumise.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. October 2014, 13:17
Otsi:

Ava täpsem otsing