Magnum Medical vahetas tegevjuhi

08. oktoober 2014, 18:06
Magnum Medical vahetas juhti
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141008/NEWS/141009677/AR/0/Magnum-Medical-vahetas-juhti.jpg

Magnum Medicali tegevjuhiks ja uueks juhatuse liikmeks nimetati Tiina Lätti. Senine tegevjuht ja juhatuse liige Kadi Lainelo lahkub ettevõttest, olles ametis olnud alla aasta.

Eile nimetati Magnum Medical OÜ tegevjuhiks ja ühtlasi uueks juhatuse liikmeks Tiina Lätti, kes varem juhtis ettevõtte ostuüksust. Magnum AS-i hulgimüügivaldkonna eest vastutava juhatuse liikme Ahti Kallikormi sõnul on Tiina Lätti pikaajalise juhtimiskogemusega tugev meditsiinivaldkonna ekspert, kes on Magnumi kontserniga olnud seotud 18 aastat.

Varem Selveris turundusjuhina ja ETKs ostudirektorina töötanud Kadi Laineloalustas Magnumis tööd jaanuarist 2014. Lainelo toona Äripäevale antud intervjuu kohaselt tuli otsus uus ametipositsioon vastu võtta pika kaalumise järel, kus sai määravaks soov edasi liikuda uuele vastutustasandile. „Samuti oli selle konkursi võitmine minu jaoks väga suur tunnustus,“ märkis ta.

Magnum AS-i struktuuri kuuluv Magnum Medical tegutseb ravimite hulgimüügi valdkonnas aastast 1992.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    08. October 2014, 18:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing