Läänemaal uued tipptegijad

20. oktoober 2014, 11:45
Vaibatootja Narma on kaotanud tänavu etevõtte juhi Janek Vipre sõnul palju Soome turust, kuid loodab seda järgmisel aastal kompenseerida Saksamaaga.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141020/NEWS/141029990/AR/0/AR-141029990.jpg

Täna avaldatud Läänemaa parimate ettevõtete TOPi esiotsa on vallutanud täielikult uued tegijad, mullune võitja kalandusettevõte Morobell on langenud alles kolmandasse kümnesse ning võitjaks on tõusnud 56. kohalt ehitusifrma Lihula Maaparandus.

Lihula Maaparanduse järel 2. kohale on tõusnud mulluselt 20. kohalt tootmisettevõte Tradex ning esikolmikusse jõudis ka eelmise aasta 46. tegija, Eesti Kutseliste Kalurite Ühistu. 4. kohal on aga mullu tabelist puudunud metalliettevõte Haapsalu Metal.

Lisaks Morobellile on tabelis madalale kukkunud ka mullune 3. koha omanik, Haapsalu linnavalitsuse omandisse kuuluv Haapsalu Linnamajanduse AS, mis on tänavu 52. kohal. Veel eelmisel aastal 2. kohal olnud ehitusettevõte Talum on tänavu aga päris tabeli lõpus, 80. kohal.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas

Tellijana on Sul võimalus täismahus lugeda neid artikleid:

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. October 2014, 11:51
Otsi:

Ava täpsem otsing