Oliver Stone tahab teha Putinist filmi

06. november 2014, 13:26
Oliver Stone
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141106/VARIA/141109797/AR/0/AR-141109797.jpg

Hollywoodi režissöör Oliver Stone ütles intervjuus RIA Novostile, et tahaks teha filmi Putinist.

"Ma intervjueeriksin teda, et avada tema see külg, mida ameeriklased ei ole näinud. Tahaksin temast teha dokumentaalfilmi," ütles Stone.

Kremlist kinnitati infoagentuurile, et Stone on oma soovist ka Putinile rääkinud. Nimelt kohtusid Stone ja president Vladimir Putin 4. novembril Moskvas Rahvaste Teatris, kus toimus vene kirjaniku, režissööri ja näitleja Vassili Šukšini mälestusõhtu. "Meile on teada Stone'i soov selline film vändata," märkis Putini pressisekretär Dmitri Peskov.

Režissöör Oliver Stone käis Moskvas, et saada lõplik kinnitus oma uue filmi stenaariumile, mis räägib Ühendriikide eriteenistuste endisest töötajast Edward Snowdenist. Filmi pealkiri on The Snowden Files ja selle tootmine on plaanis käivitada 2015. aasta alguses.

Vietnami sõja veteran Stone on kolmekordne Oscari võtja. Tema kuulsamad filmid on "Rühm", "Wall Street", "Sündinud 4. juulil", "The Doors", "Sündinud tapjaks" ja "Alexander".

Ta on teinud näiteks ka kolm dokumentaalfilmi Kuuba endisest diktaatorist Fidel Castrost: 2002. aastal "Comandante", 2003. aastal "Looking for Fidel" ning 2012. aastal valminud "Castro in Winter", mis põhineb 2009. aasta intervjuul, mille Castro andis Stone'ile oma kodus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. November 2014, 13:54
Otsi:

Ava täpsem otsing