Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Raha24: läbimõtlemata otsus

13. november 2014, 17:24
raha24.ee reklaam
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141113/NEWS/141119791/AR/0/AR-141119791.jpg

Kiirlaenufirma Raha24 OÜ tegevjuht Martin Kolu nõustus teistega ja märkis, et valitsuse otsus keelata kiirlaenureklaamid televisioonis ja raadios on läbimõtlematu ega saavuta soovitud tulemust.

Valitsus otsustas täna toetada reklaamiseaduse muutmise eelnõu, millega keelatakse eraisikutele suunatud krediiditeenuse reklaamimine raadios ja televisioonis ning oluliselt piiratakse kõikide tarbimislaenude reklaami sisu.

Raha24 tegevjuht Martin Kolu ütles, et reklaami kaotamine televisioonis ja raadios toob ettevõttele kindlasti raskusi, kuigi võimalikku kahju suurust ei osanud Kolu veel öelda. „Uute ja soodsate toodete turule toomine läheb üsnagi keeruliseks,“ märkis ta. Kolu lisas, et tõenäoliselt tekib nüüd väikelaenuettevõtetel suurem nõudlus ajalehtede esikaante järele. Edaspidi suurendatakse Kolu sõnul kindlasti ka märkimisväärselt välimeedia osakaalu. „Ka kogu linn on varsti kiirlaenureklaame täis,“ ütles ta.

Kolu lisas, et kiirlaenuturul on konkurents tugev. Tema sõnul on see positiivne, sest sellest tulenevalt on laenuintressid jõudnud aastatetagusega võrreldes tunduvalt madalamale, olenemata sellest, et laenude väljastamisega seotud kulud on aasta-aastalt kasvanud. Uute klientide arv on tema sõnul aga jäänud pigem samaks.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. November 2014, 17:24
Otsi:

Ava täpsem otsing