Kirjastuste TOP: vaata edukaimaid

09. detsember 2014, 14:07
Äripäeva peadirektor Igr Rõtov soovitab äriplaanis leida tasakaalu paberlehe kulude ja internetiärisse investeerimise vahel.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141209/NEWS/141209697/AR/0/Igor-Rõtov_Äripäeva-peadirektor.jpg

Kolmandat aastat järjest kirjastustest parimate majandustulemustega ASi Äripäev peadirektor Igor Rõtov ütles, et paberleht võib olla majanduslikult tulusam, kuid ei arene. Investeerida on mõtet veebi, et seal kvaliteetsemat sisu pakkuda.

Globaalset pilti vaadates on Rõtovi väitel trend ühene: tasuta pakkumisel on kriips peal. Tellijate peale on oma mudeli juba üles ehitanud näiteks New York Times, Financial Times ning The Wall Street Journal. „Vabalt pakkumise ajastul võis olla veebis lõdvem, aga nüüd peab veebis olema vähemalt sama kvaliteetne kui paberis ning kasutama kõiki võimalusi,“ sõnas Rõtov.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. December 2014, 14:40
Otsi:

Ava täpsem otsing