Laupäev 1. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lauri Hussar läheb Postimehesse maratoni jooksma

22. jaanuar 2016, 15:05
Lauri Hussar 2014. aasta Arvamusfestivalil
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160122/NEWS/160129871/AR/0/Lauri-Hussar.jpg

„Täna räägime sellest, et mina lähen Postimehesse tööle,“ tõrjus ERRi saatejuhi kohalt Postimehe peatoimetaja asetäitjaks asuv Lauri Hussar võimalust, et temast saab peagi Postimehe peatoimetaja.

„Ma lähen Merit Kopli (Postimehe peatoimetaja – toim) meeskonda peatoimetaja asetäitjaks,“ rõhutas Hussar. „Me oleme minu tööülesannetes kokku leppinud.“

Küsimus Hardo Pajula saatuse võimaliku kordumise kohta tekitas telefonis mitmesekundilise pausi. Pajula mäletatavasti pidas Postimehe peatoimetajana vastu vaid ühe päeva. „Ma olen rohkem maratonijooksja,“ sõnas Hussar viimaks. „Kui sisetunne ütleb, et tuleb see otsus teha, siis tuleb oma väljakutsetele järgneda. Ma lähen 14. märtsil toimetuse ette, ja siis räägime kõigest juba lähemalt.“

ERRi ja Vikerraadio saatejuht Lauri Hussar asub 14. märtsil tööle Postimehe peatoimetaja asetäitjana, kelle vastutusalasse kuuluvad uudistega seotud toimetused, samuti vastutab ta plaanitavate uute projektide eest, teatas meediafirma.

ERRis on Lauri Hussar töötanud kokku üheksa aastat, juhtides muu hulgas Vikerraadio saateid "Uudis+", "Reporteritund" ja "Rahva teenrid". ETVs on Hussar juhtinud poliitikasaateid – näiteks valimisstuudioid – ja teinud pikemaid intervjuusid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. January 2016, 15:05
Otsi:

Ava täpsem otsing