East Capital investeeris üle 30 miljoni euro

26. jaanuar 2016, 13:45
Vesse kaubanduspargis asuv Maksimarket oli 1990. aastatel Lasnamäe ainus suurem kaubanduskeskus.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160126/NEWS/160129779/AR/0/AR-160129779.jpg

East Capitali uus kinnisvarafond omandas Lasnamäel asuva Vesse jaekaubanduspargi 30,9 miljoni euroga.

Detsembri keskel teatas East Capital, et nende uus kinnisvarafond East Capital Baltic Property Fund III tegi esimese investeeringu ja sõlmis kokkuleppe Tallinnas asuva Vesse jaekaubanduspargi omandamiseks. Nüüd teatas fond, et tehing on lõpule viidud ja hinnaks oli 30,9 miljonit eurot.

Vesse jaekaubanduspargi 23 800 ruutmeetri suurusel kinnistul tegutseb Eesti suurim aia- ja ehituskaupade jaemüüja Bauhof, hüpermarket Maksimarket ja mööblikauplus Masku. 

East Capital Real Estate'i tegevjuht Madis Raidma ütles detsembris, et neil on plaan Maksimarketi väljanägemist kaasajastada. “Vesse jaekaubanduspargil on pikaajalised ja tugevad üürnikud ning suurepärane asukoht Tallinna liikluse tuiksoonel, mis teeb sellest atraktiivse investeeringu,” ütles Raidma.

Aktiivne turg

East Capital Private Equity ja Real Estate'i juht Kestutis Sasnauskas ütles, et investeering Vesse jaekaubandusparki on tõestus Baltikumi kinnisvaraturu atraktiivsusest. “Kombinatsioon kõrgest tootlusest ja headest finantseerimistingimustest loob jätkuvalt atraktiivseid investeerimisvõimalusi,” lisas Sasnauskas.

East Capitali nõustaja oli Raidla Ellex Advokaadibüroo, Vesse jaekaubanduspargi nõustajad advokaadibüroo COBALT ning Põhja-Euroopa suurim ärikinnisvarale spetsialiseerunud kinnisvarafirma Newsec.

1997. aastal asutatud East Capital spetsialiseerub arenevatele ning kiire majanduskasvuga turgudele. East Capital haldab kinnisvara, era- ja avaliku kapitali investeeringuid väärtuses 2,1 miljardit eurot. Ettevõtte peakontor on Stockholmis ning kontorid asuvad Dubais, Hongkongis, Luksemburgis, Moskvas, Oslos ja Tallinnas.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. January 2016, 13:55
Otsi:

Ava täpsem otsing