Välisminister Kaljurand kohtus USAs kolleeg Kerryga

09. märts 2016, 10:24
Välisminister Marina Kaljurand kohtus eile Washingtonis Ameerika Ühendriikide välisministri John Kerryga.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160309/NEWS/160309702/AR/0/kaljurand-ja-kerry.jpg

Välisminister Marina Kaljurand kohtus eile Washingtonis Ameerika Ühendriikide välisministri John Kerryga.

Kaljurand ja Kerry rääkisid Euroopa ja Ameerika Ühendriike partnerlusest, USA tugevdatud kohalolekust Euroopas, samuti arutasid energiajulgeoleku temaatikat, põgenikekriisi ning Ukraina konfliktiga seonduvat. 

Euroopa Liidu-USA vabakaubanduslepingust (Transatlantic Trade and Investment Partnership, TTIP) rääkides rõhutasid ministrid selle olulisust mõlemale poolele. „Vabakaubanduslepingu sõlmimine aitaks oluliselt kaasa Euroopa ja USA majandussuhete elavdamisele ning majanduskasvu kiirendamisele,“ sõnas välisminister Kaljurand.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. March 2016, 10:29
Otsi:

Ava täpsem otsing