Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Venemaa välisminister õelutses dopinguteemal

10. märts 2016, 13:45
Venemaa välisminister Sergei Lavrov.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160310/NEWS/160319969/AR/0/Lavrov.jpg

Venemaa välisminister Sergei Lavrov ütles, et ei imestaks, kui keegi süüdistaks Venemaa kosmose-õhujõude või Vene diplomaate selles, et ka nemad „tegutsevad dopingu all“ ja et seepärast tuleks nende „osalemine maailma protsessides ära keelata“.

Lavrov ironiseeris Venemaa sportlasi tabanud dopinguskandaali teemal, kui andis täna intervjuud Ren TV-le.

Sellest aastast kandis maailma antidopingu agentuur WADA meldooniumi (ehk mildronaadi) S4 klassi keelatud ainete nimekirja (hormooni- ja metaboolsed modulaatorid). Otsus puudutas valusalt Venemaa sporti, sest paljud atleedid on seda Lätis valmistatavat südameravimit aastaid tarvitanud.

Pärast tennisist Maria Šarapova ülestunnistust paljastus järjest Venemaa sportlastest meldooniumi tarvitajaid: rattur Eduard Vorganov, iluuisutaja Jekaterina Bobrova, kiiruisutajad Pavel Kuližnikov, Semjon Jelistratov ja Jekaterina Konstantinova, võrkpallur Aleksandr Markin ja laskesuusataja Eduard Latõpov.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. March 2016, 13:49
Otsi:

Ava täpsem otsing