Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lasnamäe tervisemaja taga Liechtensteini ettevõte

17. märts 2016, 16:30
Liechtensteini ettevõte omab Lasnamäel Linnamäe tee 3 asuva kinnistu, kuhu kerkib tervisekeskus, hoonestusõigust.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160317/NEWS/160319743/AR/0/Lasnamäe-tervisemaja.jpg

Lasnamäe tervisemaja rajab rahakatele Vene ärimeestele keskendunud OÜ Capital Mill, kuid selle krundi hoonestusõiguse omanik puges peitu Liechtensteini.

Rahakatele Vene ärimeestele keskendunud OÜ Capital Mill teatas, et investeerib 11 miljonit eurot Lasnamäele Linnamäe tee 3 kinnistule kaasaegse tervisekeskuse ehitamiseks. Tallinnale kuuluva kinnistu hoonestusõiguse omanik on Lasnamäe Tervisemaja OÜ kaudu Liechtensteini firma Estmak Aktiengesellschaft.

50 000 USA dollarilise aktsiakapitaliga Estmak Aktiengesellschafti juhatuse liikge on Liechtensteini elanik Cornelia Fassold, kelle finantsteenustele ja varade struktureerimisele spetsialiseerunud konsultatsioonifirma Fiduconsulti kliendid on rikkad üksikisikud, ettevõtjad ja ettevõtted.

Lasnamäe Tervisemaja OÜ juhatuse liikmed on Silver Neemelo ja Tanel Samuel, viimane on ka Capital Milli omanikeringis. Capital Milli juhatuse liikme Igor Mölderi sõnul ei ole kaubandus- ja bürooprojektid ülepakkumise tõttu nende jaoks enam atraktiivsed. „Seetõttu pidasime mõistlikuks otsida sektoreid, kus saaksime teha midagi teistest erinevat. Meditsiinisektor on nišš, kus uute ja kaasaegsete teenindustingimuste järele on ühest küljest selge vajadus, teisest ei ole seal hetkel konkurente. Lasnamäe Tervisemajas hakkavad töötama nii pere- kui eriarstid, seal saab olema taastusravi koos basseiniga ja päevakirurgia,“ sõnas ta Äripäeva teemaveebile Ehitusuudised.ee.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
ƄripƤev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. March 2016, 16:41
Otsi:

Ava täpsem otsing