Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Brasiilia kriis olümpiamängude korraldamist ei mõjuta

14. aprill 2016, 08:55
Carioca Arena Rio de Janeiros
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160414/NEWS/160419864/AR/0/AR-160419864.jpg

Suviste Rio olümpiamängude ettevalmistamist Brasiilia majanduslik ja poliitiline kriis ei sega, vahendab Reuters Rahvusvahelise Olümpiakomitee teadet.

Rahvusvaheline Olümpiakomitee teatas, et ettevalmistused käivad ning ehitused saavad õigel ajal valmis.

Brasiilia majandus on viimaste aastakümnete viletsaimas seisus ning ka poliitikatandril on segadust omajagu. Pühapäeval hääletab Brasiilia kongressi alamkoda, kas tagandada president Dilma Rouseff ametist.

Rahvusvahelise Olümpiakomitee koordineerimiskomisjoni juht Nawal El Moutawakel lausus, et kuigi riigis on poliitiliselt keeruline aeg, on olümpia korraldustoimkond teinud head tööd ning ehitiste valmimine püsib graafikus.

El Moutawakel tegi Rio de Janeirosse kolmepäevase visiidi, et olukorda kontrollida, ning nentis, et kuigi mõned ettevalmistused võivad jääda viimasele minutile, on ta kindel, et lõpptulemus on hea. „Me usume, et Rio 2016 teeb Brasiilia rahva uhkeks,“ lisas ta.

Kui võrrelda 2014. aastal Brasiilias peetud jalgpalli MMiga, on praegune korraldajate suhtumine olukorda tavapäratult rahulik. Teadupärast said kaks aastat tagasi peetud spordipeo jalgpalliväljakud valmis hilinemisega ning osa ehitisi pole siiamaani päris lõpuni tehtud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. April 2016, 09:21
Otsi:

Ava täpsem otsing